آموزش درست کردن کباب مرغ تندوری

مرغ تَندوری یه غذای هندی، پاکستانیه که با ادویه های گرم ماسالا،کاری و تندوری درست میشه. که فوق العاده خوش عطره پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید مخصوصا مرغ بریون تندوری  .
طرز درست کردنش راحته فقط یکبار باید ادویه هاش را درست کنید و آماده داشته باشید برای دفعات بعدی، چون ممکنه ادویه تندوری را نتونید به راحتی گیر بیارید. درست کردنش خیلی ساده ست کافیه ادویه هایی که میگم را با هم مخلوط کنید و تو یه شیشه در بسته نگهداری کنید.این دستور برای درست کردن یک مرغ تندوری کامل، عالیست. در ضمن تهیه آن هم بسیار ساده است. در بعضی رستوران‌ها در سس این غذا، کمی رنگ خوراکی قرمز رنگ می‌ریزند تا رنگ مرغ تندوری قرمز تند ‌شود، البته طعم این غذا هیچ تغییری نمی‌کند. این مقدار غذا برای ۶ نفر مناسب می‌باشد و جدا از مدت خواباندن مرغ ها در مواد، در مدت ۴۰ دقیقه آماده می‌شود.
مواد لازم :
زنجفیل تازه پوست کنده و خرد شده ( یک تکه متوسط )
سیر له و خرد شده ( ۴ حبه )
ادویه مخصوص تندوری ( یک قاشق غذاخوری )
ماست کم چربی ( ¾ پیمانه )
لیمو ترش درشت ( ½ عدد)
سینه صاف کرده و بال مرغ بدون پوست (۱ کیلو گرم )
کره آب کرده ( ۳ قاشق غذاخوری )
  1. برای تهیه سس مرغ‌ها ابتدا زنجفیل، سیر، ادویه تندوری، ماست و لیموترش را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.
  2. در ظرفی مرغ‌ها را ریخته و سس را روی آنها می‌ریزیم و مخلوط می‌‎کنیم تا مرغ‌ها کاملاً به سس آغشته شوند. ظرف مرغ‌ها را برای مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شوند. می‌توانیم مرغ‌ها را یک شب تا صبح هم در یخچال رها کنیم.
  3. گریل را داغ می‌کنیم و مرغ‌‎ها را روی آن می‌چینیم. گاهی با فرچه، روی مرغ‌ها کره آب شده می‌مالیم. تا حدی مرغ ها را گریل می‌کنیم که نه خام باشند و نه خشک شوند.
  4. سپس مرغ‌ها را با سبزیجات تازه یا گریل شده، سرو می‌کنیم.



X