اسکالوپ سیب زمینی

اسکالوپ به معنی تنوری می باشد، و این دستور غذایی یک روش از پخت سیب زمینی تنوری خوشمزه را به شما آموزش می دهد.

سیب زمینی، پیاز، شیر، سیر و آرد و پنیر موزارلا از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه است.

مواد لازم برای ۸ نفر:

سیب زمینی بزرگ: ‌۶ عدد

پیاز متوسط: یک عدد،‌ باریک خرد شود.

نمک:‌ یک قاشق چای‌خوری

سبزی‌جات معطر خشک: نصف قاشق چای‌خوری

پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

شیر کم چرب: یک پیمانه

آرد گندم: یک چهارم پیمانه

پنیر رنده شده موزارلا: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• با چنگال چند جای سیب زمینی‌ها را سوراخ کنید و آن‌ها درون مایکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱۲- ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

• سپس آن‌ها را از مایکروویو خارج کرده و ۵- ۴ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

• سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌های نیم سانتی‌متری برش دهید.

• نیمی از سیب زمینی‌ها را در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و روی آن‌ها، نیمی از پیازها را همراه با نمک، سبزی خشک معطر و فلفل بریزید و سپس روی پیازها، نیمی از آرد و پنیر را بپاشید و با بقیه مواد همین مراحل را به عنوان لایه بعدی  تکرار کنید تا ظرف پر شود.

• روی کل مواد شیر بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.

• ظرف را درون مایکروویو به مدت ۱۵ دقیقه حرارت داده تا پنیر آن ذوب شود.

• فویل را از روی ظرف برداشته و ۱۰- ۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که روی سیب زمینی‌ها، طلایی – قهوه‌ای رنگ شوند حرارت دهید.

• قبل از سرو کردن اسکالوپ، ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.




X