رستوران های آینده کشور ژاپن

ژاپنی‌ها علاقه زیادی به غذا خوردن در خارج از خانه دارند و حتی در کوچک‌ترین شهرهای این کشور، تعداد زیادی رستوران با منوهای متنوع و گزینه‌های گوناگون به چشم می‌خورد. در صنعت غذایی این کشور برای هر سلیقه‌ای انتخاب‌های متعدد با هزینه‌ی کم – از غرفه‌های خیابانی فروش نودل گرفته تا رستوران‌های سنتی با انواع غذاهای فصلی- وجود دارد. به‌عنوان یک مسافر، انتخاب از بین این‌همه گزینه کار آسانی نیست
تنوع غذاها و روش‌های آشپزی ژاپنی به ایجاد انواع مختلف رستوران و غذاخوری منجر شده است که هرکدام در ارائه غذایی خاص یا استفاده از یک روش آشپزی تخصص دارند.



X