سرو كباب بختياري با كته زعفراني در رستوران صفویه

رستوران صفویه از رستوران های زیبای شهر بابل که در کنار محیط منحصر به فرد و زیبایی که دارد می توانید غذاهای خوشمزه این رستوران را در کنار خانواده و یا دوستانتان تجربه کنید ،شعار این رستوران ” در صفويه به سنت وفادار خواهيم ماند. ” بوده که به خوبی حس و حال و هوای آن دوران برای شما تداعی می کند. این رستوران واقع در  مجتمع عطرزيستان بوده که جهت هماهنگی قبلی می توانید با شماره ۰۱۱۳۲۲۰۳۳۱۷ تماس حاصل فرمایید.

كباب بختياري با كته زعفراني-رستوران صفویه

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود. برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد.این غذا تاریخچه ای کهن دارد و مهد ان سیستان و بلوچستان است

کباب بختیاری

 

در مورد طرز تهیه کباب بختیاری به راحتی میتوانید یک کباب بختیاری خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم. 

موادلازم:

فیله گوساله یا گوسفند :   ۱۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان  :۱۵۰ گرم
پیاز :                             ۱عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز :         ۱عدد کوچک
آبلیموی تازه :                  ۱قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده :             ۱قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :  ۲قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده :  ۱قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه :              به مقدار لازمکباب بختیاری

کباب بختیاری

طرزتهیه:

برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید:آب یک عدد پیاز ، ۲قاشق سوپخوری سس سویا ، ۱ یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،۲قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز ، ۲قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
۴-۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم .
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم .
در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.

کته-2

و اما  کته زعفرانی جزو پلو و چلو میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه  و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت  میباشد . کته زعفرانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

مواد لازم برای کته زعفرانی مجلسی

برنج به تعداد نفرات
زعفران دم کرده دو تا ۳ ق غ
نمک برای هر دو پیمانه برنج نصف ق م
روغن برای هر پیمانه برنج :نصف ق غ
برنج را به تعداد نفرات پیمانه کرده میشوریم زیاد هم نباید زیرو رو کنیم . همین که اب زلال شد اب روی برنج را کاملا خالی میکنیم .سپس یک و نیم برابر پیمانه آب بیشتر از تعداد پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک و روغن و کمی زعفران دم کرده ریخته روی حرارت میگذاریم و در طول پخت دو الی سه بار هم میزنیم تا اب برنج تموم بشه .سپس دمکنی زده و وقتی پلو به بخار افتاد , شعله را کم میکنیم .
در صورت تمایل کمی بیش از مدت معین روی حرارت بمونه تا کاملا طلایی بشه و بتونیم قالبی بیرون بیاریم . در غیر اینصورت زودتر برمیداریم و بدون ته دیگ تهیه میکنیم و توی دیس میکشیم .



X