عادات خوب غذایی مردم ژاپن

عادات خوب غذایی مردم ژاپن

حتما شما هم شنیده‌اید ژاپنی‌ها نسبت به سایر مردم جهان عمر طولانی‌تری دارند. علت این طول عمر زیاد، چیزی نیست جز رژیم غذایی آن‌ها.

به گزارش گفتگو نیوز، رژیم غذایی مردم ژاپن بر پایه خوردن غذاهای خوشمزه و چشیدن آن‌ها شکل نگرفته است؛ مردم این کشور بیشتر به این فکر می‌کنند غذاها چه فواید و مزایایی برای سلامتی دارند.

ژاپنی‌ها موقع تصمیم برای انتخاب غذا برخلاف بسیاری از مردم دنیا از جمله اغلب ما ایرانی‌ها نمی‌گویند: «من دوست دارم این غذا را بخورم!» طرز فکر عاقلانه و تصمیم آگاهانه این مردم چنین است که «خوردن چه چیزی برای من مفید است؟»

خوردن ماهی به جای گوشت قرمز رمز طول عمر ژاپنی‌هاست. گوشت قرمز از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی خیلی از مردم دنیاست و شاید هم به همین دلیل باشد که اینقدر آمار بیماری‌های قلبی در این کشورها بالاست.

ژاپنی‌ها ماهی را اصلی‌ترین تامین کننده پروتئین مورد نیاز بدن می‌دانند و گوشت قرمز قیمت بالاتری دارد و معمولا به مقدار کمی مصرف می‌شود. اعتقادی که ژاپنی‌ها دارند، این است که ماهی حتما باید تازه باشد و از این‌رو فواید خیلی بیشتری به بدن خود می‌رسانند.

از سویی دیگر تحقیقات نشان داده است غذاهای دریایی نه تنها برای سلامتی جسم مفید بوده، بلکه از آن جایی که سرشار از امگا۳ هستند، می‌توانند میزان ابتلا به اختلالات عاطفی فصلی از جمله افسردگی زمستانی را هم کاهش دهند.

گفتنی است اختلال عاطفی فصلی یا موسمی با نام اختصاری SAD نوعی افسردگی است که با کوتاه‌ شدن روزها در فصل پاییز و زمستان سر رسیده و در بهار و تابستان از بین می‌رود. پرخوابی، پرخوری و کندی روانی و حرکتی از بارزترین ویژگی‌های آن است. به‌هم خوردن متابولیسم ملاتونین از عوامل آن است و قرار گرفتن در معرض نور شدید و مصرف امگا۳ آن را درمان می‌کند




X