رستوران بارمان - میگو با سس مکزیکی

لذت خوردن خوراك ميگو با سس مكزيكى در رستوران بارمان

کافه رستوران بارمان، از جمله رستوران های خوب بابلسر که دارای مشتریان زیادی هست، غذاهای خوشمزه ای می توانید در آنجا تجربه کنید، یکی از منوهای جالب توجه این رستوران می توان اشاره داشت به خوراک میگو با سس مکزیکی که خالی از لطف نیست این خوراک خوشمزه با طعم عالی اش را در رستوران بارمان تجربه کنید. آدرس این رستوران واقع  در بابلسر- كيلومتر ٢ اتوبان درياكنار- بعد از سيتى سنتر صالح همراه با اجراى موزيك زنده که جهت هماهنگی قبلی و  رزر با شماره های  : ٣٧٣٠ ٣٥٨ ٠٩١٢/ ٣٥٢٩٠٧٩٠ تماس بگیرید.

رستوران بارمان - میگو با سس مکزیکی

 

در میان غذاهای دریایی، میگو هم خوشمزه است و هم سرشار از مواد غذایی لازم و البته سالم و مفید برای بدن که هفته‌ای یک بار باید در فهرست غذایی خانواده گنجانده شود. اگر از افرادی هستید که مزه‌های تند را بیشتر می‌پسندند، طرز پخت خوراک میگو با سس تند را بیاموزید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
میگو: ۵۰۰ گرم
برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک عدد
مواد لازم برای تهیه سس تند:
زنجبیل تازه، رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز کاملاً خرد شده: ۲ عدد کوچک
سیر کاملاً خرد شده: ۴ حبه
فلفل قرمز کاملاً خرد شده: ۱ عدد
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه: ۳ برگ
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده: ۱ شاخه
سرکه: سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری
 
روش تهیه:
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی می‌گو‌ها بریزید و خوب به هم بزنید.
پودر کاری را با حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.
روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.
میگو‌ها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید. سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. ۲ الی ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگو‌ها نرم شوند. سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید.
این غذا را می‌توانید همراه با برنج سرو کنید.



X