لذت چشیدن طعم غذاهای ایرانی در رستوران شاندیز دریانیه

رستوران دریانیه شاندیز که به تازگی در یکی از محله‌های اطراف بلوار اندرزگوی تهران افتتاح شده از جمله رستوران‌های اصیل ایرانی است.بلواری که بورس انواع و اقسام فست‌فود و رستوران‌های مختلف است اما تا به‌حال یک چلوکبابی لوکس نداشت و اکنون دریانیه شاندیز آمده تا این کمبود را جبران کند.این رستوران مناسب برگزاری میهمانی‌های خانوادگی، دوستانه، قرارهای کاری، تولد و … در تمام ایام هفته است.

منوی رستوران دریانیه شاندیز از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه‌کباب را شامل می‌شود.
کباب‌های این رستوران که با رسپی (دستور) مخصوص مدیر این رستوران تهیه می‌شوند طعمی واقعی از کباب را به مشتریان هدیه می‌دهد و خاطره‌ای خوش از دورهمی‌های روز جمعه را برای آنها ثبت می‌کند.
در مورد طعم خاص کباب‌های این رستوران باید بگوییم که گوشت مورد استفاده در این رستوران به‌روز استفاده می‌شود و در موادی خاص از روز قبل مرینیت می‌شود.

کباب‌های رستوران دریانیه شاندیز شامل کباب کوبیده، لقمه، برگ، جوجه، شیشلیک، قفقازی، وزیری و … است.
شیشلیک این رستوران یکی از محبوب‌ترین کباب‌های این رستوران است که پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را امتحان کنید. شیشلیک‌های این رستوران را شش تکه که در مجموع ۴۵۰ گرم است تشکیل می‌دهد که طعمی جادویی دارد.
جوجه کباب‌های این رستوران نیز از جوجه‌های ۸۰۰ گرمی ارگانیک تهیه شده که سس مخصوصی که نسخه جادویی مدیر رستوران است، طعم آن را استثنایی و خاص کرده است.جوجه کباب‌های این رستوران شامل جوجه با استخوان و بدون استخوان است که پیشنهاد می‌کنیم جوجه با استخوان این رستوران را از دست ندهید.
در کنار انواع کباب، باقالی پلو با گردن و چلو ماهیچه این رستوران نیز جزو کم رقیب‌ها در بین رستوران‌های تهران و به‌خصوص رستوران‌های این منطقه است.

یکی دیگر از فوت‌های کوزه‌گری سرآشپز این رستوران، طبخ غذا روی ذغال است که همین امر عطر و طعم غذا را دوچندان می‌کند.




X